2012. november 19., hétfő

Kacsasültes saláta

Hozzávalók:

            /vacsora saláta/

  • sült kacsamell
  • fejes saláta
  • alma
  • zöldpaprika
  • paradicsom
  • kukorica 
  • lila hagyma
  • olívaolaj
  • vörös borecet
  • majonéz
  • kapor


Elkészítés:


Ez egy nagyon finom vacsora saláta maradék sült kacsamellből.
Pillanatok alatt elkészíthetjük.
(A kacsasült elkészítése külön bejegyzésben található.)

Fejes salátával megágyazunk a tányéron.
Majd alma cikkeket, paradicsom cikkeket, zöldpaprika darabokat helyezünk el a salátán.

Megszórjuk levétől lecsurgatott konzerv kukoricával.


Lila hagyma karikákat szórunk rá.

Most meglocsoljuk olívaolajjal és egy kevés vörös borecettel.
Nagyon kevés sót szórunk rá, el is maradhat.

Majonézzel kicsit megdíszítjük.


Rátesszük a falatnyi darabokra vágott hideg, sült kacsamellet is.

Végül kevés apróra vágott kaporral megszórjuk.


Bármilyen más, maradék, sült vagy főtt húsból elkészíthetjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése