2012. november 24., szombat

Hurkás rakottas

Hozzávalók:

  • 1-2 karika hurka
  • 1-1,5 kg burgonya
  • 1/2 kg savanyú káposzta
  • bors
  • ketchup
  • 1-2 ek. olaj
  • 1 tk. fűszerpaprika


Elkészítés:

A tepsibe beletesszük az olajat és ráterítjük a karikára vágott nyers burgonyát.
Megsózzuk, borsozzuk és az olajjal jól összekeverjük.
Teszünk rá egy kevés ketchupöt.


Betesszük a sütőbe és lefedve 15-20 percig sütjük.

Most ráterítjük a savanyú káposztát és ráfektetjük a villával megszurkált  hurkát.


Megszórjuk piros fűszerpaprikával és nem lefedve, kb 10 perc alatt készre sütjük.


Esetleg tejföllel kínálhatjuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése