2012. november 5., hétfő

Györgyi csülkös egytálétele

Hozzávalók:

  • 1 db főtt csülök
  • 1-1,5 kg főtt burgonya
  • 1-2 fej hagyma
  • 2 db paradicsom
  • bors
  • majoránna
  • zsír


Elkészítés:

Egy tepsit kizsírozunk és elterítjük rajta a karikára vágott főtt krumplit.
Megsózzuk, borsozzuk.


Karikára vágott hagymát terítünk rá.

Most ráfektetjük a főtt csülköt.


A húst egy kis fagyos zsírral megkenjük.
A krumplikra paradicsomkarikákat is helyezünk és kevés majoránnával megszórjuk.


Forró sütőben rövid idő alatt ropogós, pirosra sütjük.


Savanyúsággal és birsalma kompóttal tálaljuk.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése