2012. augusztus 7., kedd

Padlizsánkrémes saláta

Hozzávalók:
  / vacsora saláta 2 személyre /


  • 2 adag padlizsánkrém
  • 2 db paradicsom
  • 1 kisebb kígyóuborka
  • 2 db avokádó
  • kevés csípős paprika
  • néhány saláta levél
  • citromlé
  • 2 db narancs
  • szezámmagos kétszersült



Elkészítés:

Padlizsánkrémet készítünk a korábban leírt receptünk alapján.

Egy tányér szélére saláta leveleket teszünk.
Erre helyezzük a padlizsánkrémmel töltött paradicsomot, valamint a kivájt kis uborka csónakokat is megtöltjük a krémmel.

Az avokádót vékonyan felszeleteljük, citrommal meglocsoljuk.
Uborka darabokat, paradicsom darabokat, illetve narancs gerezdeket helyezünk el a tányéron.
Csípős paprikával díszítjük és szezámmagos kétszersülttel tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése