Hozzávalók:
/vacsora saláta/
Elkészítés:
Ez egy nagyon finom vacsora saláta maradék sült kacsamellből.
Pillanatok alatt elkészíthetjük.
(A kacsasült elkészítése külön bejegyzésben található.)
Fejes salátával megágyazunk a tányéron.
Majd alma cikkeket, paradicsom cikkeket, zöldpaprika darabokat helyezünk el a salátán.
Megszórjuk levétől lecsurgatott konzerv kukoricával.
Lila hagyma karikákat szórunk rá.
Most meglocsoljuk olívaolajjal és egy kevés vörös borecettel.
Nagyon kevés sót szórunk rá, el is maradhat.
Majonézzel kicsit megdíszítjük.
Rátesszük a falatnyi darabokra vágott hideg, sült kacsamellet is.
Végül kevés apróra vágott kaporral megszórjuk.
Bármilyen más, maradék, sült vagy főtt húsból elkészíthetjük.
/vacsora saláta/
- sült kacsamell
- fejes saláta
- alma
- zöldpaprika
- paradicsom
- kukorica
- lila hagyma
- olívaolaj
- vörös borecet
- majonéz
- kapor
Elkészítés:
Ez egy nagyon finom vacsora saláta maradék sült kacsamellből.
Pillanatok alatt elkészíthetjük.
(A kacsasült elkészítése külön bejegyzésben található.)
Fejes salátával megágyazunk a tányéron.
Majd alma cikkeket, paradicsom cikkeket, zöldpaprika darabokat helyezünk el a salátán.
Megszórjuk levétől lecsurgatott konzerv kukoricával.
Lila hagyma karikákat szórunk rá.
Most meglocsoljuk olívaolajjal és egy kevés vörös borecettel.
Nagyon kevés sót szórunk rá, el is maradhat.
Majonézzel kicsit megdíszítjük.
Rátesszük a falatnyi darabokra vágott hideg, sült kacsamellet is.
Végül kevés apróra vágott kaporral megszórjuk.
Bármilyen más, maradék, sült vagy főtt húsból elkészíthetjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.