2012. november 24., szombat

Fokhagymás karaj

Hozzávalók:

  • 1 db karaj egyben
  • 4 db hagyma
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db kápia paprika
  • 2 db paradicsom
  • 2 ek olaj
  • bors
  • majoránna
  • fűszerpaprika




Elkészítés:

A karajt megtisztítjuk, megmossuk, megszárítjuk.


Körös-körül besózzuk, borsozzuk és nagyon sűrűn megtűzdeljük hosszában félbevágott fokhagymagerezdekkel.

Egy tepsibe belerakjuk az olajat és beledaraboljuk a hagymát, zöldpaprikákat és paradicsomot.
Picit megsózzuk, borsozzuk a zöldségeket és ráfektetjük a karajt.


Kevés fűszerpaprikával és majoránnával meghintjük.
Egy pohár vizet töltünk alá és lefedve puhára sütjük.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.