Hozzávalók:
Elkészítés:
A karajt megtisztítjuk, megmossuk, megszárítjuk.
Körös-körül besózzuk, borsozzuk és nagyon sűrűn megtűzdeljük hosszában félbevágott fokhagymagerezdekkel.
Egy tepsibe belerakjuk az olajat és beledaraboljuk a hagymát, zöldpaprikákat és paradicsomot.
Picit megsózzuk, borsozzuk a zöldségeket és ráfektetjük a karajt.
Kevés fűszerpaprikával és majoránnával meghintjük.
Egy pohár vizet töltünk alá és lefedve puhára sütjük.
- 1 db karaj egyben
- 4 db hagyma
- 1 fej fokhagyma
- 1 db zöldpaprika
- 1 db kápia paprika
- 2 db paradicsom
- 2 ek olaj
- só
- bors
- majoránna
- fűszerpaprika
Elkészítés:
A karajt megtisztítjuk, megmossuk, megszárítjuk.
Körös-körül besózzuk, borsozzuk és nagyon sűrűn megtűzdeljük hosszában félbevágott fokhagymagerezdekkel.
Egy tepsibe belerakjuk az olajat és beledaraboljuk a hagymát, zöldpaprikákat és paradicsomot.
Picit megsózzuk, borsozzuk a zöldségeket és ráfektetjük a karajt.
Kevés fűszerpaprikával és majoránnával meghintjük.
Egy pohár vizet töltünk alá és lefedve puhára sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.