Hozzávalók:
Elkészítés:
A céklát puhára főzzük.
Meghámozzuk.
A megtisztított krumplit darabokra vágjuk és külön edényben 10 perc alatt csipet sóval puhára főzzük.
A krumplit összenyomjuk.
Belereszeljük a céklát a reszelő legkisebb fokán.
Hozzákeverjük a vajat, megsózzuk és reszelünk bele szerecsendiót.
Jól keverjük el.
Fagyiskanállal nagyon szépen lehet adagolni.
- 1/2 kg főtt cékla
- 1/2 kg főtt burgonya
- 2-3 ek. vaj
- só
- őrölt szerecsendió
Elkészítés:
A céklát puhára főzzük.
Meghámozzuk.
A megtisztított krumplit darabokra vágjuk és külön edényben 10 perc alatt csipet sóval puhára főzzük.
A krumplit összenyomjuk.
Belereszeljük a céklát a reszelő legkisebb fokán.
Hozzákeverjük a vajat, megsózzuk és reszelünk bele szerecsendiót.
Jól keverjük el.
Fagyiskanállal nagyon szépen lehet adagolni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.