Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy tepsit kizsírozunk és elterítjük rajta a karikára vágott főtt krumplit.
Megsózzuk, borsozzuk.
Karikára vágott hagymát terítünk rá.
Most ráfektetjük a főtt csülköt.
A húst egy kis fagyos zsírral megkenjük.
A krumplikra paradicsomkarikákat is helyezünk és kevés majoránnával megszórjuk.
Forró sütőben rövid idő alatt ropogós, pirosra sütjük.
Savanyúsággal és birsalma kompóttal tálaljuk.
- 1 db főtt csülök
- 1-1,5 kg főtt burgonya
- 1-2 fej hagyma
- 2 db paradicsom
- só
- bors
- majoránna
- zsír
Elkészítés:
Egy tepsit kizsírozunk és elterítjük rajta a karikára vágott főtt krumplit.
Megsózzuk, borsozzuk.
Karikára vágott hagymát terítünk rá.
Most ráfektetjük a főtt csülköt.
A húst egy kis fagyos zsírral megkenjük.
A krumplikra paradicsomkarikákat is helyezünk és kevés majoránnával megszórjuk.
Forró sütőben rövid idő alatt ropogós, pirosra sütjük.
Savanyúsággal és birsalma kompóttal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.