Hozzávalók:
Elkészítés:
Úgy készítjük, mint a hagyományos tócsnit, vagyis a krumplit és a nyers sütőtököt lereszeljük a reszelő legnagyobb fokán.
Hozzáadjuk a tojásokat, a vágott petrezselymet, a karikára vágott újhagymát, a zúzott fokhagymát és megfűszerezzük sóval, borssal, reszelt szerecsendióval.
Jól összekeverjük és máris sütjük.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és kanállal egyszerre 4-5 halmot teszünk bele a masszából.
A tetejüket ellapítjuk és mindkét oldalukat pirosra sütjük.
Ne túl nagy lángon süssük, hogy a belseje is át tudjon sülni.
- 1/2 kg burgonya
- 1/2 kg sütőtök
- 2-3 ek liszt
- 2 tojás
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 kis csokor újhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- só
- bors
- reszelt szerecsendió
- olaj
Elkészítés:
Úgy készítjük, mint a hagyományos tócsnit, vagyis a krumplit és a nyers sütőtököt lereszeljük a reszelő legnagyobb fokán.
Hozzáadjuk a tojásokat, a vágott petrezselymet, a karikára vágott újhagymát, a zúzott fokhagymát és megfűszerezzük sóval, borssal, reszelt szerecsendióval.
Jól összekeverjük és máris sütjük.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és kanállal egyszerre 4-5 halmot teszünk bele a masszából.
A tetejüket ellapítjuk és mindkét oldalukat pirosra sütjük.
Ne túl nagy lángon süssük, hogy a belseje is át tudjon sülni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.