Hozzávalók:
/ vacsora saláta 2 személyre /
Elkészítés:
Padlizsánkrémet készítünk a korábban leírt receptünk alapján.
Egy tányér szélére saláta leveleket teszünk.
Erre helyezzük a padlizsánkrémmel töltött paradicsomot, valamint a kivájt kis uborka csónakokat is megtöltjük a krémmel.
Az avokádót vékonyan felszeleteljük, citrommal meglocsoljuk.
Uborka darabokat, paradicsom darabokat, illetve narancs gerezdeket helyezünk el a tányéron.
Csípős paprikával díszítjük és szezámmagos kétszersülttel tálaljuk.
/ vacsora saláta 2 személyre /
- 2 adag padlizsánkrém
- 2 db paradicsom
- 1 kisebb kígyóuborka
- 2 db avokádó
- kevés csípős paprika
- néhány saláta levél
- citromlé
- só
- 2 db narancs
- szezámmagos kétszersült
Elkészítés:
Padlizsánkrémet készítünk a korábban leírt receptünk alapján.
Egy tányér szélére saláta leveleket teszünk.
Erre helyezzük a padlizsánkrémmel töltött paradicsomot, valamint a kivájt kis uborka csónakokat is megtöltjük a krémmel.
Az avokádót vékonyan felszeleteljük, citrommal meglocsoljuk.
Uborka darabokat, paradicsom darabokat, illetve narancs gerezdeket helyezünk el a tányéron.
Csípős paprikával díszítjük és szezámmagos kétszersülttel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.