Hozzávalók:
Elkészítés:
Zsíron megpirítjuk az apróra felvágott hagymát és a zöldpaprikát.
Hozzáadjuk a fűszerpaprikát.
Beletesszük a megtisztított és darabokra vágott gombát, az apróra vágott paradicsomot és megsózzuk.
Lefedve pároljuk, hogy a gomba jól adja ki a levét.
Puhára pároljuk, ha kell, kevés vizet adunk hozzá.
Borssal, fokhagymával ízesítjük.
Végül 1 ek liszttel és a tejföllel behabarjuk.
- 1/2 kg gomba
- 1 nagy fej hagyma
- 1-2 gerezd fokhagyma
- 1 db zöldpaprika
- 1 db paradicsom
- zsír
- só
- 1 ek liszt
- 1,5 dl tejföl
- 1-2 tk fűszerpaprika por
Elkészítés:
Zsíron megpirítjuk az apróra felvágott hagymát és a zöldpaprikát.
Hozzáadjuk a fűszerpaprikát.
Beletesszük a megtisztított és darabokra vágott gombát, az apróra vágott paradicsomot és megsózzuk.
Lefedve pároljuk, hogy a gomba jól adja ki a levét.
Puhára pároljuk, ha kell, kevés vizet adunk hozzá.
Borssal, fokhagymával ízesítjük.
Végül 1 ek liszttel és a tejföllel behabarjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.