Hozzávalók:
Elkészítés:
Ez az előétel pont annyit takar, amennyi a címe.
Finom, érett sárgadinnyét kínálunk jófajta füstölt sonkával.
A sonka lehet hajszálvékonyra szeletelt pármai prosciutto, Serrano-i, Bayonne-i, de a nálunk könnyebben beszerezhető Fekete erdei sonka, illetve a legfinomabb házi füstölt sonka is.
Kevés citrommal meg lehet locsolni vagy pici őrölt borsot szórni rá.
A franciák füstölt lazaccal tálalják, úgy is fenséges.
- sárgadinnye
- füstölt sonka
Elkészítés:
Ez az előétel pont annyit takar, amennyi a címe.
Finom, érett sárgadinnyét kínálunk jófajta füstölt sonkával.
A sonka lehet hajszálvékonyra szeletelt pármai prosciutto, Serrano-i, Bayonne-i, de a nálunk könnyebben beszerezhető Fekete erdei sonka, illetve a legfinomabb házi füstölt sonka is.
Kevés citrommal meg lehet locsolni vagy pici őrölt borsot szórni rá.
A franciák füstölt lazaccal tálalják, úgy is fenséges.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.