Hozzávalók:
Elkészítés:
Ehhez az ételhez csak nagyon friss bélszínt vagy biztos helyről beszerzett fiatal marha hátszínét használjuk fel.
Minimum kétszer ledaráljuk a megmosott húst.
Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és belenyomjuk a fokhagymát.
Beletesszük a tojás sárgáját és a puha vajat, majd fűszerezzük sóval, borssal, mustárral, ketchuppel és piros paprikával.
Aki szereti, tegyen bele csípős paprikát.
Forró pirítós kenyérre vastagon rákenjük és lila hagymával tálaljuk.
Aki szereti a jó fokhagymás ízt, azt bátran dörzsölje meg a pirítósát fokhagymával mielőtt rákeni a húst.
- 40 dkg bélszín
- 1 fej vöröshagyma
- 3-4 cikk fokhagyma
- só
- bors
- ketchup
- mustár
- 1 tojás sárgája
- pirospaprika
- 5 dkg vaj
Elkészítés:
Ehhez az ételhez csak nagyon friss bélszínt vagy biztos helyről beszerzett fiatal marha hátszínét használjuk fel.
Minimum kétszer ledaráljuk a megmosott húst.
Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát és belenyomjuk a fokhagymát.
Beletesszük a tojás sárgáját és a puha vajat, majd fűszerezzük sóval, borssal, mustárral, ketchuppel és piros paprikával.
Aki szereti, tegyen bele csípős paprikát.
Forró pirítós kenyérre vastagon rákenjük és lila hagymával tálaljuk.
Aki szereti a jó fokhagymás ízt, azt bátran dörzsölje meg a pirítósát fokhagymával mielőtt rákeni a húst.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.