Hozzávalók:
- 2 db nagyobb lilahagyma
- 1 db kb. 20 cm-es póréhagyma
- 2-3 ek konzerv kukorica
- 1 tk. libazsír/olaj
- só
- kevés currypor
- kevés gyömbérpor
- kevés balzsamecet
- virsli
- sajt - ementáli, trappista, eidami...
- ketchup
Elkészítés:
Egy teflon edényben felmelegítjük a libazsírt (ez paleos is, meg nagyon jól illik ehhez az ételhez).
A hagymát kettévágjuk, majd hosszában szálasra vágjuk.
Nem kell nagyon vékonyra és jó, ha a végén egyben marad.
Kicsit pirítjuk, megsózzuk, szórunk rá kevés curryport, gyömbérport.
Ha már üvegesre párolódott, löttyintünk rá egy kevés balzsamecetet.
Köretnek is nagyon finom.
A képen sajtos virslivel tálaltuk és egy könnyű ebédként fogyasztottuk el.
Ehhez a virslit hosszában bevágjuk, nyomunk bele egy kis ketchupöt.
Majd nem túl vékonyra vágott ementáli sajtot dugunk bele.
Mikróban addig melegítjük, amíg a sajt folyósra nem olvad.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.