Hozzávalók:
Elkészítés:
A töltött csirkénél leírt módon elkészítjük a tölteléket.
A zsenge tavaszi tököket meghámozzuk, kettévágjuk és a belsejüket kivágjuk, amit kis kockákra felaprítunk.
A picike tököket keresztben vágjuk el és úgy töltsük meg.
Az összevágott tök belsejét belekeverjük a gombás, májas töltelékbe. A petrezselyem zöldjén kívül még adunk hozzá sok apróra vágott friss kaprot is.
Jól összekeverjük a tölteléket.
A tököket kiolajozott tepsibe helyezzük és púposan megtöltjük a töltelékkel.
Öntsünk a tepsibe 2 dl vizet, alufóliával fedjük le és 180 C fokon süssük meg.
Kaporlevéllel díszítsük.
Lehet egy kanál tejfölt is hozzáadni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.