2012. június 5., kedd

Rántottás saláta II.


Hozzávalók:
      reggel/vacsora saláta

  • pár karika füstölt kolbász
  • 2 db tojás
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 tk olaj
  • só          
  • 1 fejes saláta szíve
  • 1 marék madársaláta
  • 1 kis uborka fele
  • 1 db paradicsom
  • 2 db retek

Elkészítés: 

Elkészítjük a rántottát:

Egy kanálka olajon üvegesre pirítjuk a karikára vágott kolbászt és zöldpaprikát.

Beletesszük a csipet sóval elhabart tojást.
Készre sütjük. 
Vigyázzunk, hogy ne szárítsuk ki, ha a tojás már remegősre egybeállt, le is vehetjük a tűzről, mert még tovább fog szilárdulni.

Egy tányérra tesszük a tojást.
Megdíszítjük a jól megmosott madársalátával, néhány levélke fejes salátával.

Mellétesszük a cikkekre vágott paradicsomot, a felszeletelt retket és uborkát.
Picit megsózzuk a zöldségeket.



Krémsajttal megkent szezámmagos, teljes kiőrlésű kenyeret és tejes kávét kínálunk hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése