2012. június 5., kedd

Dinnyés, sonkás saláta

Hozzávalók:

   vacsora saláta

  • 1 marék fejes saláta
  • 1 marék madár saláta
  • 1 db újhagyma
  • 1 pici uborka
  • 1/2 db csípős zöldpaprika
  • 5 dkg gépsonka lereszelve
  • 1 nagy szelet görögdinnye
  • 1 tk.olívaolaj
  • pici citromlé



Elkészítés:


Fejes salátát és madár salátát terítünk a tányér aljára.


Felkarikázott újhagymát szórunk rá.


A kis ropogós uborkát meghámozzuk és karikára vágva a salátára tesszük.


Olívaolajjal, pici pici citromlével meglocsoljuk a salátát és gyengéden meg is sózzuk.




A gépsonkát a reszelő legnagyobb fokán lereszeljük és a tányér közepére halmozzuk.


Csípős zöldpaprikával díszítjük.


Körberakjuk a kockákra vágott görögdinnyével.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése