2012. április 30., hétfő

Narancsos párizsi saláta

Hozzávalók:
       vacsora saláta 2 személyre

  • 15 dkg párizsi egyben
  • 2 db narancs
  • 2 db alma
  • 1/2 jégsaláta
  • 20 cm hosszú póré
  • 2 db paradicsom
  • 2 ek tejföl
  • 1 tk mustár
  • 1 tk ketchup




Elkészítés:

A párizsit vékony csíkokra vágjuk.
A póréhagyma felét vékony karikákra vágjuk.
Mindkettőt összekeverjük a tejföllel, mustárral és ketchuppel.

Egy tányéron megágyazunk a laskára vágott jégsalátával és a tetejére halmozzuk a hagymás párizsit.

A tányér szélén váltakozva felrakjuk az alma, narancs és paradicsom cikkeket.

A maradék pórét karikára vágjuk és a saláta tetejére szórjuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése