Hozzávalók:
Elkészítés:
Besamelt készítünk, vagyis 5 dkg vajon habzásig hevítjük a lisztet.
Kis lángon 1-2 percig kavargatjuk, vigyázzunk, hogy ne égjen meg.
Ekkor felöntjük a hideg tejjel.
Kevergetve addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
Ekkor beletesszük az ecetes tormát.
Sózzuk, citromlével és édesítőszerrel ízesítjük.
Mindez egyet rottyan és kész.
- 5 dkg vaj
- 2 púpos ek. liszt
- 7 dl zsíros tej
- 2 kis üveg ecetes torma
- 1 citrom leve
- só
- édesítőszer
Elkészítés:
Besamelt készítünk, vagyis 5 dkg vajon habzásig hevítjük a lisztet.
Kis lángon 1-2 percig kavargatjuk, vigyázzunk, hogy ne égjen meg.
Ekkor felöntjük a hideg tejjel.
Kevergetve addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
Ekkor beletesszük az ecetes tormát.
Sózzuk, citromlével és édesítőszerrel ízesítjük.
Mindez egyet rottyan és kész.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.