Hozzávalók:
- 1 marék kusz-kusz
- 6-8 db paradicsom
- 4 csokor friss petrezselyem zöld
- 2-3 fej lila hagyma
- 1 kis csokor friss menta
- 1 citrom leve
- olívaolaj
- só
Elkészítés:
A kusz-kuszt leöntjük 1 pohár forrásban lévő vízzel és
lefedve hagyjuk, hogy megduzzadjon.
Addig egy salátástálba daraboljuk a hozzávalókat, a
paradicsomot, a petrezselymet, a hagymát és a mentát.
Hozzákeverjük az időközben megpuhult kusz-kuszt is.
Megsózzuk, a citromlével és az olívaolajjal ízesítjük.
Összekeverjük.
Hűtőben behűtve tálaljuk.
Lehet csak a zöldségeket magában, kusz-kusz nélkül készíteni.
Természetesen nem túl erős vöröshagymából is készíthetjük.
Mentát nem mindig teszünk bele, de ettől frissebb ízt kapunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.