Hozzávalók:
vacsora saláta
Elkészítés:
A tányér aljára terítjük a rukkolát, erre pedig a madársalátát.
Rácsepegtetjük az 1 ek. majonézt és picit megsózzuk.
A kiwit meghámozzuk, leöblítjük és hosszában negyedekre vágjuk.
Ráhelyezzük a zöldsalátára.
A karikára vágott újhagyma zöldet, az olajbogyót és a keskeny csíkokra vágott uborkát is elhelyezzük a salátán.
Egy pici olívaolajat, rizsecetet permetezünk rá.
Pár karika citrommal díszítjük.
A lehetőleg csípős gorgonzolát elmorzsoljuk és rászórjuk a saláta tetejére.
Végül a csípős chiliszósszal meglocsoljuk a salátánkat.
vacsora saláta
- 1 marék rukkola
- 1 marék madársaláta
- 3 db kiwi
- 1 újhagyma zöldje
- 1 marék zöld olajbogyó
- 1 kicsi uborka
- 5 dkg csípős gorgonzola (picante)
- 1 tk olívaolaj
- 1 pici rizsecet
- 1 pici csípős chiliszósz
- egy kevés citrom
- 1 ek majonéz
- só
Elkészítés:
A tányér aljára terítjük a rukkolát, erre pedig a madársalátát.
Rácsepegtetjük az 1 ek. majonézt és picit megsózzuk.
A kiwit meghámozzuk, leöblítjük és hosszában negyedekre vágjuk.
Ráhelyezzük a zöldsalátára.
A karikára vágott újhagyma zöldet, az olajbogyót és a keskeny csíkokra vágott uborkát is elhelyezzük a salátán.
Egy pici olívaolajat, rizsecetet permetezünk rá.
Pár karika citrommal díszítjük.
A lehetőleg csípős gorgonzolát elmorzsoljuk és rászórjuk a saláta tetejére.
Végül a csípős chiliszósszal meglocsoljuk a salátánkat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.