Hozzávalók:
vacsora saláta
Elkészítés:
Fejes salátát és madár salátát terítünk a tányér aljára.
Felkarikázott újhagymát szórunk rá.
A kis ropogós uborkát meghámozzuk és karikára vágva a salátára tesszük.
Olívaolajjal, pici pici citromlével meglocsoljuk a salátát és gyengéden meg is sózzuk.
A gépsonkát a reszelő legnagyobb fokán lereszeljük és a tányér közepére halmozzuk.
Csípős zöldpaprikával díszítjük.
Körberakjuk a kockákra vágott görögdinnyével.
vacsora saláta
- 1 marék fejes saláta
- 1 marék madár saláta
- 1 db újhagyma
- 1 pici uborka
- 1/2 db csípős zöldpaprika
- 5 dkg gépsonka lereszelve
- 1 nagy szelet görögdinnye
- 1 tk.olívaolaj
- pici citromlé
- só
Elkészítés:
Fejes salátát és madár salátát terítünk a tányér aljára.
Felkarikázott újhagymát szórunk rá.
A kis ropogós uborkát meghámozzuk és karikára vágva a salátára tesszük.
Olívaolajjal, pici pici citromlével meglocsoljuk a salátát és gyengéden meg is sózzuk.
A gépsonkát a reszelő legnagyobb fokán lereszeljük és a tányér közepére halmozzuk.
Csípős zöldpaprikával díszítjük.
Körberakjuk a kockákra vágott görögdinnyével.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.