Hozzávalók:
reggel/vacsora saláta
- pár karika füstölt kolbász
- 2 db tojás
- 1 db zöldpaprika
- 1 tk olaj
- só
- 1 fejes saláta szíve
- 1 marék madársaláta
- 1 kis uborka fele
- 1 db paradicsom
- 2 db retek
Elkészítés:
Elkészítjük a rántottát:
Egy kanálka olajon üvegesre pirítjuk a karikára vágott kolbászt és zöldpaprikát.
Beletesszük a csipet sóval elhabart tojást.
Készre sütjük.
Vigyázzunk, hogy ne szárítsuk ki, ha a tojás már remegősre egybeállt, le is vehetjük a tűzről, mert még tovább fog szilárdulni.
Egy tányérra tesszük a tojást.
Megdíszítjük a jól megmosott madársalátával, néhány levélke fejes salátával.
Mellétesszük a cikkekre vágott paradicsomot, a felszeletelt retket és uborkát.
Picit megsózzuk a zöldségeket.
Mellétesszük a cikkekre vágott paradicsomot, a felszeletelt retket és uborkát.
Picit megsózzuk a zöldségeket.
Krémsajttal megkent szezámmagos, teljes kiőrlésű kenyeret és tejes kávét kínálunk hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.