2012. szeptember 15., szombat

Tepsis, hagymás, sült krumpli

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • 2-3 fej hagyma
  • 1-2 fej lilahagyma
  • bors
  • durvára őrölt köménymag
  • olaj


Elkészítés:

A meghámozott, megmosott krumplit keskeny hasábokra vágjuk.

A hagymát hosszában nem túl vékony szeletekre vágjuk.

A tepsit kikenjük egy kis olajjal.


A krumplit és a hagymát a tepsibe szórjuk.
Megsózzuk, borsozzuk, köménymaggal megszórjuk és jól összeforgatjuk.

Forró sütőben, fedetlenül készresütjük.

Néha lapáttal átforgatjuk, hogy minden oldala jó ropogós legyen.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.