2012. szeptember 16., vasárnap

Curry pasztás, sült csirkecomb

Hozzávalók:


  • 1,5 kg csirkecomb
  • zöld curry paszta
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 2 dl paradicsomlé
  • pár szem koktél paradicsom
  • bors
  • kakukkfű
  • 1-2 ek olaj


Elkészítés:

A megtisztított combokat megmossuk és leszárítjuk.

A kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, bőrös felével lefelé.
Megfűszerezzük sóval, borssal, curry pasztával, kakukkfűvel és zúzott fokhagymával.

Megfordítjuk a combokat és a bőrét félretolva ezt az oldalt is befűszerezzük.
Majd visszaigazítjuk a bőrt és kezünkkel kicsit beleforgatjuk az olajba.


Végül meglocsoljuk a paradicsomlével és kis koktélparadicsomokat dobunk köréjük.

Lefedjük és jó forró sütőben puhára sütjük.

Néha saját levével meglocsolgatjuk.

A végén fedetlenül pár perc alatt ropogósra pirítjuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése