Hozzávalók:
Elkészítés:
A lila hagymákat megtisztítjuk és hosszában 8 felé bevágjuk, de nem vágjuk el teljesen.
Jénai tálba ültetjük.
Megsózzuk, borsozzuk.
Olívaolajat és balzsamecetet öntünk rá.
A sütőben szép pirosra sütjük.
Nagyon finom karamellizált íze lesz.
Húsok mellé adjuk köretnek.
- 5-6 fej lila hagyma
- kevés olívaolaj
- kevés balzsamecet
- só
- bors
Elkészítés:
A lila hagymákat megtisztítjuk és hosszában 8 felé bevágjuk, de nem vágjuk el teljesen.
Jénai tálba ültetjük.
Megsózzuk, borsozzuk.
Olívaolajat és balzsamecetet öntünk rá.
A sütőben szép pirosra sütjük.
Nagyon finom karamellizált íze lesz.
Húsok mellé adjuk köretnek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.