Hozzávalók:
Elkészítés:
A pulykamellből kb 1 cm vastag szeleteket vágunk.
Megsózzuk, borsozzuk és a fokhagymaporral, valamint a provánszi fűszerrel beízesítjük a húst.
Kevés lisztben megforgatjuk a húst, a felesleget leütögetjük róla.
Egy teflon edényben margarint hevítünk és ebben szép pirosra sütjük a pulykaszeleteket.
Jól behűtött fetás görög salátával tálaljuk.
A saláta receptjét lásd külön bejegyzésben.
- pulykamell filé
- só
- bors
- fokhagymapor
- provánszi fűszerkeverék
- liszt
- margarin
Elkészítés:
A pulykamellből kb 1 cm vastag szeleteket vágunk.
Megsózzuk, borsozzuk és a fokhagymaporral, valamint a provánszi fűszerrel beízesítjük a húst.
Kevés lisztben megforgatjuk a húst, a felesleget leütögetjük róla.
Egy teflon edényben margarint hevítünk és ebben szép pirosra sütjük a pulykaszeleteket.
Jól behűtött fetás görög salátával tálaljuk.
A saláta receptjét lásd külön bejegyzésben.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.