Hozzávalók:
Elkészítés:
A wookban felolvasztjuk a margarint és a vékony szeletekre vágott hagymát üvegesre pároljuk.
Majd hozzáadjuk a csíkokra vágott sárgarépát.
Elkeverjük a hagymával és rádobjuk a többi zöldséget is, a zöldborsót, a szeletekre vágott krumplit és rányomjuk a fokhagymát is.
A petrezselyem apróra vágott szárával, sóval, borssal fűszerezzük.
Pici vizet öntünk alá és fedő alatt pároljuk.
Amikor a zöldségek már félpuhára főttek, akkor hozzáadjuk a kockákra vágott pulykamellet és lefedve készre főzzük.
Végül a tejszínnel felöntjük és egyet forralunk rajta.
Petrezselyem zölddel gazdagon meghintve tálaljuk.
- 6 szelet pulykamell filé
- 2 db vöröshagyma
- 2 db sárgarépa
- 6 db újkrumpli
- 4-5 marék friss zöldborsó
- 1 csokor petrezselyem zöld
- 2 cikk fokhagyma
- 2-3 dl tejszín/tejföl
- só
- bors
- margarin
Elkészítés:
A wookban felolvasztjuk a margarint és a vékony szeletekre vágott hagymát üvegesre pároljuk.
Majd hozzáadjuk a csíkokra vágott sárgarépát.
Elkeverjük a hagymával és rádobjuk a többi zöldséget is, a zöldborsót, a szeletekre vágott krumplit és rányomjuk a fokhagymát is.
A petrezselyem apróra vágott szárával, sóval, borssal fűszerezzük.
Pici vizet öntünk alá és fedő alatt pároljuk.
Amikor a zöldségek már félpuhára főttek, akkor hozzáadjuk a kockákra vágott pulykamellet és lefedve készre főzzük.
Végül a tejszínnel felöntjük és egyet forralunk rajta.
Petrezselyem zölddel gazdagon meghintve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.