Hozzávalók:
Elkészítés:
A megmosott csirkemellet kockákra vágjuk.
A wookban felmelegítjük az olajat és a húst erős tűzön kevergetve jól megpirítjuk.
Ha minden oldala szép piros, akkor megsózzuk, borsozzuk és kevés szójaszószt adunk hozzá.
Most beletesszük a csíkokra vágott hagymát, paprikát, paradicsomot és a sárgarépát.
Beletesszük a zúzott fokhagymát.
Együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a ketchupöt, paradicsompürét, pici cukrot, pici ecetet és felöntjük az ananász levével.
Ha a hús puha és a zöldségek roppanósak, akkor belekeverjük az ételsűrítőt és végül az ananász darabokat.
Kóstoljuk meg, édes-savanyú pikáns íze legyen.
Rizzsel tálaljuk.
- csirkemell filé
- 1 kis fej hagyma
- 1 doboz ananász konzerv
- 1 db kápia paprika
- 2 db paradicsom
- 1 db répa
- 2-3 gerezd fokhagyma
- ketchup
- paradicsompüré
- 1 ek olaj
- só
- bors
- szójaszósz
- pici cukor
- pici ecet
- 1 kk ételsűrítő
Elkészítés:
A megmosott csirkemellet kockákra vágjuk.
A wookban felmelegítjük az olajat és a húst erős tűzön kevergetve jól megpirítjuk.
Ha minden oldala szép piros, akkor megsózzuk, borsozzuk és kevés szójaszószt adunk hozzá.
Most beletesszük a csíkokra vágott hagymát, paprikát, paradicsomot és a sárgarépát.
Beletesszük a zúzott fokhagymát.
Együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a ketchupöt, paradicsompürét, pici cukrot, pici ecetet és felöntjük az ananász levével.
Ha a hús puha és a zöldségek roppanósak, akkor belekeverjük az ételsűrítőt és végül az ananász darabokat.
Kóstoljuk meg, édes-savanyú pikáns íze legyen.
Rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.