Hozzávalók:
Elkészítés:
A laskagomba tönkjét levágjuk, gyorsan lemossuk a gombát és falatnyi szeletekre tépjük.
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a füstölt kolozsvári szalonnát majd a fűszerpaprikát.
Beletesszük a gombát és az apró kockákra vágott paprikát és paradicsomot.
A citrom sárga héját vékonyan belevágjuk, kevés levet is teszünk bele.
Megsózzuk, borsozzuk és egy pici majoránnával fűszerezzük.
Puhára főzzük, a végén 2-3 kanál tejfölt keverünk bele.
- 1 kg laskagomba
- 2 szelet füstölt kolozsvári szalonna
- 2 fej hagyma
- 1 db zöldpaprika
- 1 db piros színű pritamin paprika
- 2 db paradicsom
- 3 cikk fokhagyma
- 1 db citrom
- só
- bors
- 1 tk. fűszerpaprika
- majoranna
- tejföl
Elkészítés:
A laskagomba tönkjét levágjuk, gyorsan lemossuk a gombát és falatnyi szeletekre tépjük.
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük az olajon, hozzáadjuk a füstölt kolozsvári szalonnát majd a fűszerpaprikát.
Beletesszük a gombát és az apró kockákra vágott paprikát és paradicsomot.
A citrom sárga héját vékonyan belevágjuk, kevés levet is teszünk bele.
Megsózzuk, borsozzuk és egy pici majoránnával fűszerezzük.
Puhára főzzük, a végén 2-3 kanál tejfölt keverünk bele.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.