Hozzávalók:
Elkészítés:
A megtisztított combokat megmossuk és leszárítjuk.
A kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, bőrös felével lefelé.
Megfűszerezzük sóval, borssal, curry pasztával, kakukkfűvel és zúzott fokhagymával.
Megfordítjuk a combokat és a bőrét félretolva ezt az oldalt is befűszerezzük.
Majd visszaigazítjuk a bőrt és kezünkkel kicsit beleforgatjuk az olajba.
Végül meglocsoljuk a paradicsomlével és kis koktélparadicsomokat dobunk köréjük.
Lefedjük és jó forró sütőben puhára sütjük.
Néha saját levével meglocsolgatjuk.
A végén fedetlenül pár perc alatt ropogósra pirítjuk.
- 1,5 kg csirkecomb
- zöld curry paszta
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 2 dl paradicsomlé
- pár szem koktél paradicsom
- só
- bors
- kakukkfű
- 1-2 ek olaj
Elkészítés:
A megtisztított combokat megmossuk és leszárítjuk.
A kiolajozott tepsibe helyezzük a húst, bőrös felével lefelé.
Megfűszerezzük sóval, borssal, curry pasztával, kakukkfűvel és zúzott fokhagymával.
Megfordítjuk a combokat és a bőrét félretolva ezt az oldalt is befűszerezzük.
Majd visszaigazítjuk a bőrt és kezünkkel kicsit beleforgatjuk az olajba.
Végül meglocsoljuk a paradicsomlével és kis koktélparadicsomokat dobunk köréjük.
Lefedjük és jó forró sütőben puhára sütjük.
Néha saját levével meglocsolgatjuk.
A végén fedetlenül pár perc alatt ropogósra pirítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.