Hozzávalók:
Elkészítés:
A kacsacombot jól megtisztítjuk, a szőröket, tokokat eltávolítjuk.
A húst megmossuk, megtörölgetjük.
A bőrös részt kockásra bevágjuk, ügyelve arra, hogy a húst ne vágjuk be.
Teflon edényben forgatgatva kisütjük belőle a zsírt, amit aztán máshoz használunk fel.
Egy tepsibe helyezzük a combokat és beízesítjük.
Sóval, borssal, majoránnával, őrölt rozmaringgal jól bedörzsöljük a húst.
Ráhalmozzuk a karikára vágott zöldpaprikát, paradicsomot és ráhelyezzük a friss rozmaring ágakat is.
Egy pohár vizet öntünk a tepsi aljára, fóliával lefedjük és forró sütőben puhára pároljuk.
Majd a fóliát levéve néhány perc alatt ropogós, pirosra sütjük.
- 1,5 kg kacsacomb
- 4-5 db zöldpaprika
- 4-5 db paradicsom
- 4-5 gerezd fokhagyma
- majoránna
- só
- bors
- őrölt és friss rozmaring
Elkészítés:
A kacsacombot jól megtisztítjuk, a szőröket, tokokat eltávolítjuk.
A húst megmossuk, megtörölgetjük.
A bőrös részt kockásra bevágjuk, ügyelve arra, hogy a húst ne vágjuk be.
Teflon edényben forgatgatva kisütjük belőle a zsírt, amit aztán máshoz használunk fel.
Egy tepsibe helyezzük a combokat és beízesítjük.
Sóval, borssal, majoránnával, őrölt rozmaringgal jól bedörzsöljük a húst.
Ráhalmozzuk a karikára vágott zöldpaprikát, paradicsomot és ráhelyezzük a friss rozmaring ágakat is.
Egy pohár vizet öntünk a tepsi aljára, fóliával lefedjük és forró sütőben puhára pároljuk.
Majd a fóliát levéve néhány perc alatt ropogós, pirosra sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.