2012. szeptember 16., vasárnap

Fruzsi kínai sült zöldsége

Hozzávalók:


  • cékla
  • sárgarépa
  • kápia paprika
  • hagyma
  • káposzta
  • uborka
  • olívaolaj
  • szójaszósz
  • kínai ötfűszer
  • szezámmag


Elkészítés:

Az összes zöldséget megmossuk, megtisztítjuk és julienre vágjuk.

A wookban 1-2 tk olívaolajat hevítünk és beletesszük a zöldségeket.
Kicsit megsózzuk, kínai ötfűszerrel megszórjuk és egy kevés szójaszósszal ízesítjük.


Szezámmagot is szórunk rá és kevergetve, erős tűzön 2-3 perc alatt roppanósra sütjük.

Kínai csirkeraguval és krumplipürével tálaltuk.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.