Hozzávalók:
Elkészítés:
A kicsontozott csirkecombokat falatnyi csíkokra vágjuk.
Egy wookban felhevítjük az olajat és beletesszük a húst.
Kevergetve addig sütjük, amíg minden oldala jól meg nem pirul.
Ekkor megsózzuk, rátesszük a kínai ötfűszer keveréket, a szójaszószt és a zúzott fokhagymát, majd lefedve közepes tűznél puhára főzzük.
Sült zöldséggel és krumplipürével tálaltuk.
- 1 kg kicsontozott csirkecomb
- 1 ek olaj
- 2 ek szójaszósz
- kínai ötfűszer
- fokhagyma
- só
Elkészítés:
A kicsontozott csirkecombokat falatnyi csíkokra vágjuk.
Egy wookban felhevítjük az olajat és beletesszük a húst.
Kevergetve addig sütjük, amíg minden oldala jól meg nem pirul.
Ekkor megsózzuk, rátesszük a kínai ötfűszer keveréket, a szójaszószt és a zúzott fokhagymát, majd lefedve közepes tűznél puhára főzzük.
Sült zöldséggel és krumplipürével tálaltuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.