Hozzávalók:
Elkészítés:
A meghámozott, megmosott krumplit keskeny hasábokra vágjuk.
A hagymát hosszában nem túl vékony szeletekre vágjuk.
A tepsit kikenjük egy kis olajjal.
A krumplit és a hagymát a tepsibe szórjuk.
Megsózzuk, borsozzuk, köménymaggal megszórjuk és jól összeforgatjuk.
Forró sütőben, fedetlenül készresütjük.
Néha lapáttal átforgatjuk, hogy minden oldala jó ropogós legyen.
- 1 kg krumpli
- 2-3 fej hagyma
- 1-2 fej lilahagyma
- só
- bors
- durvára őrölt köménymag
- olaj
Elkészítés:
A meghámozott, megmosott krumplit keskeny hasábokra vágjuk.
A hagymát hosszában nem túl vékony szeletekre vágjuk.
A tepsit kikenjük egy kis olajjal.
A krumplit és a hagymát a tepsibe szórjuk.
Megsózzuk, borsozzuk, köménymaggal megszórjuk és jól összeforgatjuk.
Forró sütőben, fedetlenül készresütjük.
Néha lapáttal átforgatjuk, hogy minden oldala jó ropogós legyen.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.